Dračí holandský řízek plněný sýrem a sírou
Ingredience:
dračí kýta
dračí prsa
dračí ocásek
dračí jazyk
kolo holandské Goudy
čpící síra
kopa dračích vajec
nastrouhané dračí drápy
dračí šupiny na ozdobu
dva lány holandských tulipánů (popřípadě cibulek)
dračí sádlo
Postup:
Celého draka semel nahrubo na větrném mlýnu, vraž vejce, šlehni čpící síru, najemno nasekej šavlí sýr, přidej drápy a vše řádně prohnětej. Doporučuje se hnětací zařízení tažené čtyřmi voly (voly neukazovat drakovi, dokud není zabit).
Lopatou tvoř pravidelné tvary, obal v mouce z dračích drápů a smaž v dračím sádle. Přikusuj holandské tulipány, obuj si dřeváky a po jídle ti bude do tance!
Eet smakelijk
Ingredience:
dračí kýta
dračí prsa
dračí ocásek
dračí jazyk
kolo holandské Goudy
čpící síra
kopa dračích vajec
nastrouhané dračí drápy
dračí šupiny na ozdobu
dva lány holandských tulipánů (popřípadě cibulek)
dračí sádlo
Postup:
Celého draka semel nahrubo na větrném mlýnu, vraž vejce, šlehni čpící síru, najemno nasekej šavlí sýr, přidej drápy a vše řádně prohnětej. Doporučuje se hnětací zařízení tažené čtyřmi voly (voly neukazovat drakovi, dokud není zabit).
Lopatou tvoř pravidelné tvary, obal v mouce z dračích drápů a smaž v dračím sádle. Přikusuj holandské tulipány, obuj si dřeváky a po jídle ti bude do tance!
Eet smakelijk
Žádné komentáře:
Okomentovat