sobota 22. srpna 2009

Dračí holandský řízek



Dračí holandský řízek plněný sýrem a sírou

Ingredience:
dračí kýta
dračí prsa
dračí ocásek
dračí jazyk
kolo holandské Goudy
čpící síra
kopa dračích vajec
nastrouhané dračí drápy
dračí šupiny na ozdobu
dva lány holandských tulipánů (popřípadě cibulek)
dračí sádlo

Postup:
Celého draka semel nahrubo na větrném mlýnu, vraž vejce, šlehni čpící síru, najemno nasekej šavlí sýr, přidej drápy a vše řádně prohnětej. Doporučuje se hnětací zařízení tažené čtyřmi voly (voly neukazovat drakovi, dokud není zabit).
Lopatou tvoř pravidelné tvary, obal v mouce z dračích drápů a smaž v dračím sádle. Přikusuj holandské tulipány, obuj si dřeváky a po jídle ti bude do tance!
Eet smakelijk 

Žádné komentáře:

Okomentovat